sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Tuusniemi RN ja kuulumisia

Hyvä päivä, parempi mieli :)

Paljon parempi reissu Pohjois-Karjalaan kuin viimeeksi, tai oikeastaan Pohjois-Savoon astihan me ajeltiin. Meitä oli neljä naista ja neljä kääpiöpinseriä, eli mikään ei voinut mennä vikaan :)! Kiitos naiset mukavasta päivästä ja reissuseurasta, seuraavaa kertaa odotellessa!

Olin ensimmäistä kertaa Tuusniemellä näyttelyssä, ne perinteisesti järjestetään taimitarhalla. Kehät olivat tilavat ja ei siellä muutenkaan mitenkään erityisen ahdasta ollut, lämpötilakin oli juuri sopiva (n. +12). Ehkä olisi tuntunut viileämmältä, jos olisi ulkona ollut pakkasta enemmän kuin se -1. Tuomarina oli tanskalainen Leif Lehmann Jörgensen, viimeeksi tuomaroinut kääpiöpinsereitä Suomessa 2005. En oikein tiennyt mitä odottaa.

Caran luokassa oli vain kaksi narttua, molemmat saivat erin. Cara voitti luokkansa, jipii! :) Harmillista kun ei tullut SA:ta, nartuista nimittäin vain yksi sai sen (junnunarttu), oli siten PN1 ja VSP. Oltaisiinhan me se varasertikin huolittu kotiintuomisiksi :). Uroksille hän jakoi SA:ta reilummin. Arvostelu oli kaikinpuolin hyvä.

Tuusniemi RN 16.2., tuomari Leif Lehmann Jörgensen, Tanska.
"25 months old. Very good type and size. Good ears, eyes and bite. Good neck, topline and tail. Very good angulations, legs and feet. Long nail. Moves little short behind, good in front. Good coat, color, temperament."
AVK ERI1


Näyttelypaikalla oli vastikään toimintansa aloittanut firma, joka tarjosi studiokuvauspalveluita. Heillä on liikuteltava studio, ja he kiertävät koiranäyttelyitä pitkin Suomea kuvaamassa koiria. Pakkohan sitä oli kokeilla vaikka ei se ilmaista ollut, ja olin tyytyväinen. Caraa kuvattiin niin paljon ja niin monesta asennosta kuin halusin, ja sitten kävimme kuvat koneella läpi. Valitsin kuvien joukosta suosikkikuvani, jotka haluan itselleni. Ei ollut ihan helppoa, eikä kyllä ihan nopeaakaan. Aikaa kyllä meni kokonaisuudessaan runsaasti, kelloa ei ollut mukana mutta 40-90 min, arvelisin. Ihan juuri sellaista kuvaa en saanut jonka olisin halunnut, mutta se johtui siitä, että kyytimme odotti koko tämän ajan minua, enkä halunnut viivyttää heitä tuota kauempaa. En myöskään kehdannut varata studiota itselleni koko illaksi :D. Valitsemieni kuvien joukossa on Carasta todella suloisia kuvia, en malta odottaa että saan ne itselleni! Toimitus on CD-levyllä postitse noin viikon sisällä. Jos ne onnistuvat niin hyvin miltä siellä näyttivät, niin teetän kyllä canvastaulun jos toisenkin :) Suosittelen tätä palvelua (firma on nimeltään fotoElukka), ja täytyy myöntää että yrittäjäpariskunta iski kyllä erittäin hyvään markkinarakoon.

Kuvaaminen onkin nyt jäänyt talven aikana minimiin. Ensi keväällä, kesällä sitten taas tuoreita poseerauskuvia koirista :) Yritän muitakin kuvia lisäillä tässä lopputalvesta. Ja HUOM, Caran juoksuja kohta odotellaan... Enää muutama kuukausi H-hetkeen! Toivon todella, että kaikki menee nappiin ja saamme ihania pieniä kääpiövauvoja loppukesästä. Alustavia kyselyitä/varauksia otetaan jo vastaan ;)!

Jotta ei nyt ihan pelkkää löpötystä ole, niin alla muutama kuva Thaimaan reissulta, kohteena siis Phuketin saari ja Patongin ranta, joka osoittautui ällöttäväksi joten rantaelämää vietimme lähes jokaisena muuna päivänä jollain muulla lähialueen rannalla. Se kannatti, ne olivat ihan paratiisirantoja!

Hotellin allasalueelta

Hotellin allasalueelta

Freedom Beach, jonne pääsee vain pitkähäntäveneellä

Hotellialueelta, ensimmäisenä päivänä

Hotellialueelta, vastaanottoaula taustalla. Tässä vaiheessa vielä kalpeita eikä punaisia..

Pitkähäntäveneellä matkalla Freedom Beachille

Thaimaassa vesi on kirkasta ja snorklattavaa on paljon!
Freedom Beach

Patong Beach

Hotellin allasalueelta

Hotellin allasalueelta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti