perjantai 9. elokuuta 2013

Kisat ja mätsäri

Kotkan 2lk iltakisoista Zadylle varsin tutuksi tullutta tulosta: ensimmäisenä olleelta agilityradalta hermoilu-hylsy (hyppy väärään suuntaan), ja hyppäriltä sitten nolla aikaan -3,40 ja toinen sija. Oli todella kuuma vaikka ilta olikin, yli 25 astetta. Koira ei oikein tuntunut hyvältä, radoilla se haisteli alustaa ja oli vähän omituisen tuntuinen. Kuitenkin se suoritti tunnollisesti, ja agirata meni taas minun piikkiini. Taitaa olla jokin henkinen lukko sen kanssa, koska nolla ei meillä jää koskaan kontakteista kiinni. Nyt voisi koputtaa puuta.. Mutta siis todella, jos jostain otamme virhepisteitä niin kiellot hypyiltä tai keppivirheet. Omassa päässäni olen tehnyt agilityradoista meille vaikeita, ja se näkyy suorituksessa. Syynä on myös se, että päivän ensimmäisen rata on yleensä juuri agirata, ja silloin pääsee vasta tunnustelemaan miltä koira juuri sinä päivänä tuntuu. Seuraavissa kisoissa on onneksi kaksi agirataa ja hyppyrata, joten vaikka eka menisi hermoiluun niin vielä on yksi mahdollisuus. Ärsyttää, kun ykkösissä oli sama juttu - hyppy-luva tuli lähes ekoista kisoista ja sitten agiradat ovat jotenkin ylitsepääsemättömiä suorittaa puhtaasti, eikä ongelma ole kontakteissa! Kisahermot kaipaavat treeniä näemmä.

Tänään Cara osallistui LPKY:n mätsäriin ollen hienosti pienten koirien punaisten toinen! Tuntuu että samat kisahermot pätevät myös näyttelyihin; virallisissa kehissä tuntuu etten saa Carasta puristettua parasta ulos, se ei seiso niin hyvin kuin se kyllä osaisi seisoa. Mätsäreissä taas se tulee lähes luonnostaan. Eikä koira tiedä eroa, samanlainen tapahtuma se sille on.

Ostin ensimmäisen metallihäkkini! Tähän mennessä olen pärjännyt ilman, mutta kyllä tämä on osoittautunut käteväksi. Narttuni eivät koskaan ole olleet samassa häkissä, vaikka samassa pedissä mm. nukkuvat kylki kyljessä. Tänään vain laitoin ne samaan häkkiin, ovi kiinni - nätisti olivat. Ajattelin, että ahdas tila voisi laukaista tappelun, mutta ei, nätisti kököttivät siellä vierekkäin. Tosi kätevää! Ostin myös Lidlistä sellaisen työntökärryn, mihin voi lastata koiran häkkejä :) Sunnuntaina mennään Joensuuhun niin otan kuvia karavaanista, Zadykin tulee nimittäin mukaan tapaamaan poikaansa Ricoa! <3

Tässä vielä kuvia mätsäristä tältä illalta.

Pienten koirien kehästä

Lääh puuh, helle painaa päälle..

Pienten koirien punaisten kehästä

Car poseeraa

<3

Caran ystävä Hertta oli BIS1!

Popi pusuttaa Caraa

Cara 19kk

Jalka nousee vaikka lämmin olikin

Cara <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti