sunnuntai 11. elokuuta 2013

Joensuu KV

Joensuussa pyörähdetty, kirjaimellisesti sillä tuomari oli hyvin nopea arvosteluissaan! Ei paljoa aikaillut, pöydällä tutki pikaisesti koiran suun, liikkeet katsoi jo kehän alussa ja yksilöarvostelussa liikutti jokaista koiraa kerran edestakaisin. Arvosteluissa ei muutamaa lausetta enempää tekstiä ollut. Myöskään kehässä herra ei ollut mikään suupaltti, elekielellä mentiin vaikka hyvin englantia puhuikin.

"Good size. Good head. Correct bite. Good ? topline. Correct coat. Nice movement."
Cara NUK ERI 2 SA PN4 VA-SERT

Ensimmäinen varaserti siis meille, se "real deal" meni hienolle Fiona-siskolle, joka oli PN1 & VSP! Välissä oli kaksi valiota, joten va-sert siirtyi meille. Kiva että ei ihan tyhjin käsin tarvinnut lähteä :)

Muutenkin reissu oli mukava, sillä kävin tapaamassa RICOA! (Zadyn pentu Black Elite Asterix) Eilen pojat täyttivät tasan 2 vuotta, SYNTYMÄPÄIVÄONNEA MINI & RICO! :) Rico oli oikein leikkisä ja ihmisrakas nuori mies, sekin tykästyi meidän Caraan kovin ja kyllä ne peräkanaa juoksivatkin! Zady tyytyi vain komentamaan poikaansa leikkimään rauhallisemmin. Rico on kastroitu n. puoli vuotta sitten, joten hieman on päässyt pyöristymään. Hauskaa, miten Rico on aivan kuin äitinsä ja Mini muistuttaa taas erehdyttävästi isäänsä! Ihanaa kun olen päässyt nyt näkemään molempia poikia aikuisina, kummatkin ovat hyvässä kodissa ja voivat hyvin, elävät rakastettuina perheenjäseninä onnellista elämää. Voiko paremmin ollakkaan? Olen oikein tyytyväinen! Tässä vielä pari kuvaa hymypoika Ricosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti