maanantai 20. toukokuuta 2013

Toukokuun kuulumisia

Heippa, pitkä kirjoitus tulossa!

Jostain syystä kotisivuni eivät toimi/näy?? En saa Websistä omia sivujani näkymään vaikka kuinka yritän. Websin etusivu kyllä aukeaa. Selvitän asiaa, tulossa on joka tapauksessa upouusi ulkoasu.

Toukokuu on alkanut meillä varsin pieneläinrikkaissa tunnelmissa. Uuden talomme piha ja lenkkimaastot vilisevät punkkeja, yök! Onhan niihin tottunut täällä kaakkois-Suomessa, mutta nyt tuntuu että niitä on kantautunut koirien mukana aivan kohtuuton määrä sisälle asti. Ostin apteekista Frontline-valeluliuosta, kokeilen sitä huomenna. Sen pitäisi tehota neljän viikon ajan punkkeja vastaan, yhdessä paketissa (30€) oli neljä pipettiä, eli ehkä juuri ja juuri riittää kahdelle koiralle koko kesäksi.

Seuraavaksi sitten kuvasaastetta:

Zady kirmaa uudella pihalla

Tytöt tontin laidalla

Cara harjoittelee lentämistä

Zady puolustaa palloa

..ja Cara saa lentävän lähdön

Cara 1

Cara 2

Cara 3

Cara karviaisen juurella

Zady, täyttää tänä kesänä 7 vuotta

Cara 16 kk

Cara 16 kk

Cara 16 kk

Cara 16 kk

Sitten väliin agilitykuulumisia. Cara juoksi elämänsä toiset epäviralliset kisansa 18.5., ja voitti mini möllit! Nollarataa ei tullut, koska pussi osoittautui vaikeaksi. Yritimme sitä kahdesti, ja sitten tuomari nosti pussin suuta. Ei se mennyt muillakaan mölleillä joten tulos riitti voittoon. Zady pinkoi todella hyvällä vauhdilla, mutta itse möhläilin pitkin rataa, olin ohjauksissa myöhässä ja pilasin sen kepit. Zady teki varsin hienon A-kontaktin vielä loppuun, näkyy videolta!

ZADYN EPISRATA (VIDEO)

CARAN EPISRATA (VIDEO)

Sitten loppuun vielä näyttelykuulumisia;
Lahti RN 19.5.2013, tuomari Teija Salmi-Aalto

"16 kk. Erittäin hyvän tyyppinen, hyvät mittasuhteet. Oikealinjainen nartun pää. Kuono-osa saisi olla täyteläisempi. Hieman haja-asentoiset korvat. Hyvä ylälinja, runko, eturinta. Riittävästi kulmautunut edestä, hyvin takaa. Liikkuu yhdensuuntaisesti erinomaisella sivuaskeleella. Hyvä takapotku ja pituus."
NUK ERI 3

Ei siis kummempaa menestystä, mutta olin todella tyytyväinen Caran esiintymiseen. Sillä oli hyvä meno päällä, ja kuten arvostelusta näkyy etenkin liikkeet saivat kiitosta! Se esiintyi ensimmäistä kertaa nuorten luokassa. Seuraavaksi sitten Iittiin ryhmänäyttelyyn viikon päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti