tiistai 9. lokakuuta 2012

Tuulos 7.10.

Tuuloksessa pyörähdettiin ryhmänäyttelyssä, tavoitteet täyttyivät eli Cara käyttäytyi kehässä todella hyvin ja varmasti, sai hyvän arvostelun sekä ERIn. Kyseessä oli siis ensimmäinen kerta Caralle junioriluokassa, ikää muutama päivä yli 9 kk. Tapasimme myös ensimmäistä kertaa Caran siskon Pitsin. :) Alla Caran arvostelu.

"Erinomainen kokonaisuus, feminiininen ilme ja pää. Hieman suuret korvat, hienot vartalon mittasuhteet, kaunis kaula. Voimakas selkä, hyvin kehittynyt eturinta ja rintakehä ikäisekseen. Aavistuksen pitkä lantio, liikkuu hyvin. Mukava luonne, hyvin esitetty."
Tuomari Carina Andersson Rapp, Ruotsi.

Vasemmalla Cara ja oikealla sen sisko Pitsi omistajansa Hennan esittämänä.


Tuomari tutki koirat pöydällä hyvin tarkasti, ja vaikutti muutenkin mukavalta tuomarilta. Kuitenkaan arvosteluista tarkka tutkiminen ei tullut ilmi, sillä tuntui että kaikki arvostelut toistivat itseään ja arvosteluperusteet herättivät hieman ihmetystä näyttelypaikalla. Esimerkiksi meidänkin arvostelussa ollut viimeinen lause tuntui toistuvan tismalleen samanlaisena kaikilla muillakin.. Mutta silti ei mikään turha reissu, en voisi olla tyytyväisempi koiraan :) Olin melkein varma että se uuvahtaa ennen kilpailuluokkaa kun oli kylmä ja matkustimme pitkään (3 h) mutta niin se vain jaksoi esiintyä. Kiitos vielä Petra ja Karita matkaseurasta :)

Caralla seuraavat karkelot ovatkin sitten Jyväskylän kansainvälisessä näyttelyssä. En malta odottaa, näen ensimmäistä kertaa kasvattini BE Amadeuksen sitten 8 viikon iän! Näyttelyn aikaan se on 15-kuinen. Miniä ei ole ilmoitettu kehiin, mutta odotan silti kovasti sen näkemistä. Zadya en tosin taida ottaa mukaan sille reissulle, sillä turistikoiria ei saa viedä messuhalliin eli se joutuisi odottamaan koko päivän autossa. Cara voi sitten välittää terveiset äiti-koiralle.. :)

Seuraavia koiramenoja ovat Zadyn epikset torstaina, Kotkan 1-lk kisat lauantaina sekä Saimaan Snapien näyttelykoulutus sunnuntaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti