maanantai 17. syyskuuta 2012

Seuranmestaruuskisat

15.9. seuramme järjesti seuranmestaruuskisat. Zadylta loppui juoksutauko tasan samana päivänä, joten menimme suoraan reilun kolmen viikon treenitauolta radalle. Odotin, että hajut vievät koiran mennessään tai se käy niin kierroksilla ettei se ole hallinnassa. Toisin kävi! Zady suoritti radan todella varmasti ja järki päässä! Otimme varman päälle ja menimme aika hidasta vauhtia, mutta ehdimme silti alle maksimiajan. Etenkin keinun otin ihan kävelyvauhtia, koska halusin Zadyn ottavan sen siististi ja rauhassa. Tavoitteena oli ennen kaikkea puhdas rata, kun nyt on ollut noita hylkäyksiä ja hölmöjä virheitä. Onnistui, sillä tulos -1,36 ja 1 LK MINIEN VOITTO! Tuloksella irtosi vielä kaikkien minien seuranmestaruuden PRONSSIMITALI! :) Ihan mahtava syntymäpäivä!

Seuraavana päivänä jälleen hallille Jenna Caloanderin kahden tunnin koulutukseen. Taas koira toimi juuri niin kuin pitääkin, ja treenasimme uusia asioita, mm. niistosokkaria ja saksalaista ja mitä niitä kaikkia nyt oli... Jenna pisti suorituksiimme vauhtia, ja näki heti mitä on treenattava. Ihan mahtava koulutus, oivalsin paljon asioita ja pää pursuaa treeni-ideoita! Etenkin vauhdin suhteen sain paljon uutta ajateltavaa.

Seuraavien viikkojen aikana onkin paljon ohjelmaa, jälleen kerran. Tämän viikon keskiviikkona ja lauantaina olisi match show:t, jonne mielelläni veisin Caran totuttelemaan viileässä ilmassa suorittamiseen, ettei Tuuloksen ryhmiksessä tule yllätyksiä. Sunnuntaina olisi epikset omalla hallilla, luvassa kaksi rataa. Seuraavan viikon sunnuntaina on Mikkelin A + A + H 1- ja 2-luokille, mahdollisuus nousta 2-luokkaan jos molemmat A-radat suoritamme puhtaasti. Sitä seuraavalla viikolla Tuuloksen ryhmänäyttely, Cara ensi kertaa junnuissa. Sitä seuraavalla viikolla jälleen epikset sekä Kotkan A + H, sitä seuraavalla omalla hallilla A + H.... Paljon on luvassa ja ei oikein malttaisi edes odottaa. On tämä koiraharrastaminen vaan niin ihana elämäntapa. :)

Tässä suorituksemme seuranmestiksistä. Tasaisen tappava tahti... :)

Minien seuranmestaruuksien pronssimitalisti 2012 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti