maanantai 20. elokuuta 2012

Epikset

Lajinvaihto, välillä hieman agilityuutisia. :)

Tänään epiksistä Zadylle HYL, jostain syystä sekosin täysin ohjauksessa ja tuloksena koira hyppäsi kuten pyysinkin, eli hypyn väärään suuntaan. Harmittaa oma toilailu, aika olisi riittänyt ja Zady meni takaaleikkauksella kepeille loistavasti! Muuten meno tuntui tahmealta. Kamera sattui pitkästä aikaa mukaan ja radasta saatiin videokuvaakin, ja nyt kun katson menoamme niin ohjaaja juoksee selkä kumarassa antaen omituisia ohjauksia ja vielä kävelyvauhtia, ei ihmekään ettei suju :).

Väänsin tuloksiamme hieman numeroiksi, että näkisin missä mennään. Ehkä se on sitä motivaation kaivamista kiven alta :D. Startteja (sekä virallisia että epävirallisia) meillä on yhteensä 29 kpl. Näistä 6 kpl on hylkyjä, eli hylkäysprosentti olisi 20 %. Kolmen parhaan joukkoon sijoittumisprosentti on 58 %, ja voittoprosentti 31 %. Puhtaan radan olemme tehneet 38 % tapauksista. Eli tilastollisesti ei hätää :). Vauhti lisää virheitä sanotaan, ja se näyttää pitävän paikkansa. Ensimmäiset 17 starttia menivät "puhtaasti", saimme siis tuloksen. Kaikki kuusi hylsyämme olemme saaneet viimeisten 11 startin aikana.

Agilityhan on laji missä ei pelkästään oma suoritus ratkaise, siinähän on se koirakin. Tai toisinpäin. Molempien ollessa vireessä, molempien pelatessa yksi yhteen, molempien onnistuessa tulee tuloksia. Sekunnin sadasosat ja tuhannesosat merkkaavat paljon, siinä ajassa voi epäonnistua täysin tai voittaa koko kisan. Meillähän on startteja verrattaen hyvin vähän, ja hylsyjä tulee jokaiselle koirakolle. Joillekkin enemmän, joillekkin vähemmän mutta kaikille niitä aina tulee. Nyt kun niitä on viime aikoina tullut joka toiselta startilta niin nyt pitää miettiä että missä vika. Ohjaajassa tietenkin, mutta pitää analysoida että tietää mitä treenata ja miten lisää. :) Mutta tosiaan, tällaisia mietintöjä tänään.

Seuramme järjestää Jenna Caloanderin koulutuksen 16.9., ja olemme Zadyn kanssa osallistumassa. Opimme ja saamme varmasti paljon koulutukselta! Edellisenä päivänä seurallamme on ollut seuranmestaruuskisat, siellä kun toilaillaan niin käydään hakemassa hyvä mieli sitten Jennan koulutuksesta. Asenne on kohdillaan, eikö. ;P

Tässä vielä tämän päivän pätkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti