sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Lappeenranta 8.4.-12

Zady osallistui viimeistä kertaa näyttelyihin, ja selvisi hienosti nuorempien rinnalla avoimen luokan narttujen toiseksi (AVK2)! Se sai ERI:n ja SA:n. Zadyn korkein saavutus on AVK2, jonka se on saavuttanut kaksi kertaa ennen tätä näyttelyä. SA on Zadyn ensimmäinen, mutta tämä oli Zadyn toinen näyttely sitten sääntömuutoksen jolloin SA:t otettiin käyttöön.

Zadylla on luisu ja köyrä lanne, mikä saa sen näyttämään ennemminkin whippetiltä kuin kääkältä, jos se menee "lukkoon". Tänään alussa näytti siltä, että hommasta ei tule yhtään mitään kun Zady piti häntää koipien välissä ja köyristeli. Onneksi sain sen innostettua niin että se seisoi suht koht kauniisti. Malttoi myös seisoa hievahtamatta paikoillaan pidempään kuin koskaan, ja pöydällä se ei ole ennen ollut noin nätisti! Tuomari kaiveli oikein takahampaita myöten, eikä Zady ihmetellyt lainkaan. Kannatti vaihtaa perusnakit lihapulliin! :)

Kaiken kaikkiaan Zadyn kanssa on ollut ilo kierrellä näyttelyitä, olemme yhdessä opetelleet kaiken aivan alusta asti - näyttelysäännöt, kehässä toimimisen, jne..  Vaikka varsinaista menestystä ei ole tullutkaan, olen silti hyvin tyytyväinen ja ylpeä pienestä koirastani. Ensimmäisessä näyttelyssä meillähän ei ollut edes näyttelyhihnaa! Kiitos kaikille kehän laidoilla olleille, jotka olette meitä auttaneet.

Tuomarin arvosteltavana

Avoimen luokan nartut

Näyttelypaikkana LPR:n jäähalli

Yhdessä aina <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti